LSD FESTIVAL 2019

LSD? DE DRUG?

Nee, niet de drug ?. LSD staat voor Laatste Schooldag. Het is de dag waarop alle Weerter middelbare scholieren hun carrière op het VMBO, de havo of het VWO afsluiten. Ter ere van al deze scholieren wordt het LSD Festival gehouden als gezamenlijke afsluiting van deze prachtige dag. Dit evenement is het grootste, jaarlijks terugkerende indoor festival van Weert en omstreken in de meest luxe locatie van het Zuiden. Het evenement is openbaar toegankelijk en bestaat uit een compleet programma met DJ’s, Rappers, Live Dance, Festival Food, Special FX & more.

DE ORGANISATIE

De organisatie bestaat uit een hecht team van vrijwilligers (Crew) in samenwerking met onze Weerter uitbater. Het evenement wordt georganiseerd in nauwe samenspraak met Gemeente Weert, Politie Weert en de drie Weerter scholen (Het College, Het Philips van Horne en Het Kwadrant). Tot slot zijn er jaarlijkse diverse sponsoren die het evenement mede mogelijk maken.

SAMENWERKEN

Wij staan altijd open voor samenwerkingen en vinden het super tof dat bedrijven ons steunen in de organisatie. Wij kunnen sponsoren een prominente plaats bieden voor promotiemateriaal op het evenement. Daarnaast plaatsen wij ook logo(‘s) van sponsoren op onze digitale kanalen met een hoog jongerenbereik in regio Weert en omstreken.

CONTACT

Samenwerken met ons of vragen over het evenement? Stuur ons een berichtje naar info@lsdfestival.nl of vul het contactformulier in!

Veelgestelde vragen

Wat is LSD Festival?

LSD staat voor Laatste Schooldag. Het is de dag waarop alle Weerter middelbare scholieren hun carrière op het VMBO, de HAVO of het VWO afsluiten. Ter ere van al deze scholieren wordt het LSD Festival gehouden als gezamenlijke afsluiten van deze prachtige dag. Dit evenement is het grootste, jaarlijks terugkerende indoor festival van Weert en omstreken in de meest luxe locatie van het Zuiden. Het evenement is openbaar toegankelijk en bestaat uit een compleet programma met DJ’s, Rappers, Live Dance, Festival Food, Special FX & more.

Wanneer is de eerstvolgende editie?

Vrijdag 19 april 2019 in de Poort van Limburg.

Kan ik helpen tijdens LSD Festival?

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die als crew mee willen helpen tijdens het festival. Je kan hierover vrijblijvend informatie opvragen door te mailen naar info@lsdfestival.nl

Kan ik LSD Festival sponsoren?

Wij staan altijd open voor samenwerkingen en vinden het super tof dat bedrijven ons steunen in de organisatie. Wij kunnen sponsoren een prominente plaats bieden voor promotiemateriaal op het evenement. Daarnaast plaatsen wij ook logo(‘s) van sponsoren op onze digitale kanalen met een hoog jongerenbereik in regio Weert en omstreken. Neem contact op met ons via info@lsdfestival.nl

Is er een garderobe aanwezig?

LSD Festival 2020 beschikt deze keer over kluisjes. De kluisjes kosten 7 euro en kan voor meerdere jassen of tassen gebruikt worden.

 

 

 

 

© LSD FESTIVAL 2019

KVK: 71809279