LSD FESTIVAL

LSD? DE DRUG?

NEE, NIET DE DRUG ;)!  LSD STAAT VOOR DE LAATSTE SCHOOLDAG. HET FESTIVAL IS OPGERICHT TER ERE VAN DE EINDEXAMENKANDIDATEN DIE OP DEZE DAG DE LAATSTE SCHOOLDAG VIEREN. HET FESTIVAL IS OPENBAAR TOEGANKELIJK.

WALL OF FAME

BOEF

Beats By Esko

JOSYLVIO

STUK TV

BOKOESAM

CHILDSPLAY

GLOW IN THE DARK

SBMG

PHALERIEAU

Veelgestelde vragen

Wat is LSD Festival?

LSD staat voor Laatste Schooldag. Het is de dag waarop alle Weerter middelbare scholieren hun carrière op het VMBO, de HAVO of het VWO afsluiten. Ter ere van al deze scholieren wordt het LSD Festival gehouden als gezamenlijke afsluiten van deze prachtige dag. Dit evenement is het grootste, jaarlijks terugkerende indoor festival van Weert en omstreken in de meest luxe locatie van het Zuiden. Het evenement is openbaar toegankelijk en bestaat uit een compleet programma met DJ’s, Rappers, Live Dance, Festival Food, Special FX & more.

Wanneer is de eerstvolgende editie?

Vrijdag 17 april 2020 in de Poort van Limburg.

Kan ik helpen tijdens LSD Festival?

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die als crew mee willen helpen tijdens het festival. Je kan hierover vrijblijvend informatie opvragen door te mailen naar info@lsdfestival.nl

Kan ik LSD Festival sponsoren?

Wij staan altijd open voor samenwerkingen en vinden het super tof dat bedrijven ons steunen in de organisatie. Wij kunnen sponsoren een prominente plaats bieden voor promotiemateriaal op het evenement. Daarnaast plaatsen wij ook logo(‘s) van sponsoren op onze digitale kanalen met een hoog jongerenbereik in regio Weert en omstreken. Neem contact op met ons via info@lsdfestival.nl

Is er een garderobe aanwezig?

LSD Festival 2020 beschikt deze keer over kluisjes. De kluisjes kosten 7 euro en kan voor meerdere jassen of tassen gebruikt worden.

 

 

 

 

© LSD FESTIVAL 2020

KVK: 71809279