Corona Update & FAQ

Coronavirus Update

Update 23 Maart: Keep Calm & Stay Home!

Lieve festivalbezoekers ❤, 

Wij hopen dat jullie je ondanks de corona-crisis niet vervelen.

Helaas gaat het LSD Festival op 17 april niet door. Wij gaan ons uiterste best doen om een nieuwe datum te vinden na jullie eindexamens. Bewaar je tickets dus nog goed 😉 

 

Voor nu is het belangrijk dat jullie gezond blijven, en lief zijn voor elkaar <3 (met 1.5m afstand) 

Update 12 Maart: Heeft het Coronavirus invloed op het LSD Festival?

Wij volgen de adviezen van de overheid met betrekking tot het virus op. Jullie veiligheid is onze prioriteit. Op dit moment is aangekondigd door de overheid dat tot 31 maart alle evenementen met meer dan 100 personen geen doorgang mogen vinden. Ons festival valt na deze periode. Voor nu zal het festival dus gewoon doorgaanz

Als de bovenstaande maatregelen aanhouden in april, zullen wij het festival verplaatsen. Hoe dan ook, jullie krijgen van ons een toffe afsluiting van het jaar.

Algemene vragen

Wat is LSD Festival?

LSD staat voor Laatste Schooldag. Het is de dag waarop alle Weerter middelbare scholieren hun carrière op het VMBO, de HAVO of het VWO afsluiten. Ter ere van al deze scholieren wordt het LSD Festival gehouden als gezamenlijke afsluiten van deze prachtige dag. Dit evenement is het grootste, jaarlijks terugkerende indoor festival van Weert en omstreken in de meest luxe locatie van het Zuiden. Het evenement is openbaar toegankelijk en bestaat uit een compleet programma met DJ’s, Rappers, Live Dance, Festival Food, Special FX & meer.

Wanneer is de eerstvolgende editie?

Vrijdag 17 april 2020 in de Poort van Limburg.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Tijdens het festival werken wij met munten. Munten kosten €2,30 per stuk en zijn te betalen met pin of contant. Wij accepteren geen creditcard.

Is er een minimumleeftijd?

De minimumleeftijd is 15 jaar. Bij de entree is er een ID-controle.

Kan ik helpen tijdens LSD Festival?

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die als crew mee willen helpen tijdens het festival. Je kan hierover vrijblijvend informatie opvragen door te mailen naar info@lsdfestival.nl

Kan ik LSD Festival sponsoren?

Wij staan altijd open voor samenwerkingen en vinden het super tof dat bedrijven ons steunen in de organisatie. Wij kunnen sponsoren een prominente plaats bieden voor promotiemateriaal op het evenement. Daarnaast plaatsen wij ook logo(‘s) van sponsoren op onze digitale kanalen met een hoog jongerenbereik in regio Weert en omstreken. Neem contact op met ons via info@lsdfestival.nl

Is er een garderobe aanwezig?

LSD Festival 2020 beschikt deze keer over kluisjes. De kluisjes kosten 7 euro en kan voor meerdere jassen of tassen gebruikt worden.

Mag ik parfum meenemen?

Nee. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om licht ontvlambare artikelen waaronder deodorant en parfum mee te nemen naar het festival.

Is roken toegestaan?

Binnen roken is verboden. Rokers kunnen via de entree naar buiten om voor de ingang van het pand te roken.

Bereikbaarheid

Waar kan ik parkeren?

Aan de achterzijde van de Poort van Limburg ligt een parkeergarage. Het uurtarief is €1,30 en het dagtarief €5,00.

Waar kan ik mijn fiets stallen?

Fietsen kunnen gestald worden bij het kasteelplein (naast de Oelenmarkt). Het is niet toegestaan om je fiets te stallen bij de entree van de Poort van Limburg.

Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Ja. De Poort van Limburg is 1km (15 minuten) lopen vanaf station Weert. Er rijden ook verschillende bussen vanaf station Weert naar de feestlocatie (halte Bassin).

Kan ik met de taxi komen?

Ja. Aan de achterzijde van de Poort van Limburg (straatnaam: Beekpoort) kan je je door een taxi laten afzetten.

Tickets

Wanneer kan ik een kaartje kopen?

Alle actuele informatie met betrekking tot de kaartverkoop worden geplaatst op onze Facebook en Instagram (@lsdfestival). Editie 2019 is volledig uitverkocht

Wat kost een kaartje?

Alle actuele informatie met betrekking tot de kaartverkoop worden geplaatst op onze Facebook en Instagram (@lsdfestival).

Ik heb geen kaartje ontvangen, wat nu?

De kaartjes kunnen 48 uur voor het evenement geprint worden. Je ontvangt dan automatisch een mailtje. Voor verdere vragen met betrekking tot tickets verwijzen we je graag door naar onze ticketingpartner YourTicketProvider.

Heb je een andere vraag?

Reactie binnen 24 uur gegarandeerd.

14 + 4 =